A Konyhám Stúdió 365

A Konyhám Stúdió 365

Étterem
Fonyód, Ady Endre u. 5. III. emelet (Balaton Üzletház)

Nyitvatartás: Péntek-szombat: 12:00-22:00, vasárnap: 12:00-21:00

Telefonszám: +36206697894

Fonyód legjobb panorámájú étterme (még ha nem is körpanorámás), messze a  legmagasabb színvonalú a környéken, élén egy tévéből ismert arccal.
„A helyieket szerettük volna megfogni, hogy legyen egy hely, ahol a családi ünnepeket megtartják, de zömében még a  nyári, fővárosi vendégeinkből kell táplálkoznunk” – mondja Szikra Gabriella, a  hely szíve, motorja és társtulajdonosa. Arra gondol, hogy a Balaton Áruház harmadik emeletén, nyáron klassz terasszal működő A Konyhám Stúdió egy, a bisztróknál kifinomultabb, de a fine dining kereteit már csak az adagok miatt is szétfeszítő hely. Gabit és párját, Renczés Gábort a Konyhám fenyvesi strandbüfé tette országos hírűvé, aztán pedig az, hogy a hangos-temperamentumos (ő maga mondja így) csaj beállt a Séfek séfe tévéműsorba.
Az új helyen már fotózkodnak vele a vendégek, sokan felismerik – bár a munkaerőt ez sem tudja úgy bevonzani, hogy a két tulajdonos némileg fel tudjon lélegezni, és hogy a 365 napos nyitvatartást ne kelljen kedd-szerdai szünnapokkal megtorpedózni. Még.
„Az A Konyhám Stúdió 365 nevű hely a pandémia alatt költözött hozzánk, Fonyódra. Tényleg nagyon jó konyhájuk van, és a vegákra is gondolnak” – ajánlotta őket a figyelmünkbe Lábas Viki, a Best of Balaton kurátora.

Kövess minket instagramon!