Budavári Dóra

Budavári Dóra

Arc

A Balaton reneszánsza elsősorban azoknak az embereknek köszönhető, akik elapadhatatlan lelkesedéssel dolgoznak azon, hogy a tó és környéke jobb és izgalmasabb hely legyen. Budavári Dóra is ilyen. „Az elmúlt években kulcsfigurájává vált a Balatonnak és a tó körüli gasztro- és kulturális életnek, mert tényleg szeretné négy évszakossá tenni azt. Segít abban, hogy még jobban meg tudjuk mutatni, mennyire ezerarcú ez a közösség” – mondta róla Lábas Viki, a Best of Balaton egyik kurátora.
Dóri reklámszakemberként, producerként és szövegíróként dolgozott, majd mindezt szabadúszó PR szakemberként folytatta, elsősorban a Balaton, a bor és a gasztronómia világában. A nevéhez olyan nagyszerű „Balatonos” projektek kötődnek, mint a badacsonyi Gasztrohegy, a Szent György-hegy hajnalig, a Balaton Camino, a Borbolt a völgyben, a Balatoni gasztrotérkép kezdeti megjelenései. Dolgozott a WeLoveBalaton főszerkesztőjeként, de segített kommunikációban például a Laposa Birtoknak, a Homola Pincészetnek, a DiVinonak, a Sáfránkert Vendéglőnek, a Palettának és Bezerics Daninak, a Port Étteremnek, a Lavender Terasznak, illetve évekig a Paloznaki Jazzpiknik PR és kommunikációs feladatait látta el. Immár 8 éve szerkeszti a Forbes magazin fizetett PR tartalmait.
Számára a Balaton „Igazi szerelem, ami valahol ott kezdődött, hogy a szüleim a csopaki strandon ismerkedtek meg. Azóta is vonz, egyre jobban, így a portfoliomban kiemeltek a balatoni ügyfelek, éttermek, események, de alapvetően érdekel a PR – elmondani, megfogalmazni és átadni amit egy adott ügyfél akar. A tó mellett dolgozni, koncentrálni a legnagyobb ajándék egy szabadúszónak, mindig friss ihleteket ad.”

Kövess minket instagramon!