Völgyhíd Konyha & Rét

Völgyhíd Konyha & Rét

Étterem Kávézó

Kilátás, egy kicsit másképp: noha a balatoni panoráma megunhatatlan, a Kőröshegyi völgyhíd lábánál fekvő hely egy egészen más tájat mutat nekünk. Érdemes megtapasztalni, milyen lenyűgöző élmény egy ilyen grandiózus híd lábánál ücsörögni! Túlzás nélkül az ország egyik legkülönlegesebb kilátását találjuk itt, aminek valószínűleg az is rajongója lesz, aki amúgy nincs oda a hatalmas betonpillérekért.
„Pazar panoráma a vasbeton indusztriál és a zöld természet harmóniájában. Gasztroélménnyel vagy csak egyszerű heverészéssel párosítva a hegyek-völgyek árnyékában” – mondta róla Fülöp Zoltán, a Best of Balaton alapító-kurátora.
A Völgyhíd Konyha és Rét azért is jó választás, mert elég sok helyzetre kínál megoldást: laza piknikezésre ugyanúgy van itt lehetőség, mint elegáns vacsorára, ez pedig már önmagában sem megszokott koncepció a Balatonnál. Az étteremben egész nap lehet lehet bruncholni, ebédelni és vacsorázni, az étlapon olyan komolyabb fogások is szerepelnek, mint a bárány, vagy a rib eye steak. Reggelire pedig rántottát, bagelt vagy akár császármorzsát is kérhetünk.
Ha viszont mellőznénk a formalitást, akkor a hatalmas rétre kihelyezett napágyakból vagy színes babzsákfotelekből élvezhetjük az édes semmittevést. Ha pedig megéhezünk, akkor többféle hamburgert és a Cloud9 fagylaltkreációit is kipróbálhatjuk.

Kövess minket instagramon!